Učbeniški sklad je namenjen učencem od prvega do devetega razreda. Ministrstvo za šolstvo in šport zagotavlja brezplačno izposojo učbenikov vsem učencem šole.

Naročilo učbenikov iz učbeniškega sklada sprejemamo predvidoma v mesecu maju za naslednje šolsko leto. Učence in starše prosimo, da sledijo navodilom, ki jih posredujemo.

Učenec, ki si sposodi učbenike, mora upoštevati naslednje: učenec mora komplet učbenikov, ki si ga izposodi, konec šolskega leta vrniti nepoškodovan in nepopisan. V primeru, da učenci učbenike poškodujejo ali izgubijo, jih morajo nadomestiti z novimi oziroma doplačati do polne cene učbenika.

Spoštovani,

Učitelji so izbrali učbenike, delovne zvezke in potrebščine, ki jih bodo učenci potrebovali v naslednjem šolskem letu. Seznam je objavljen na spletni strani https://www.osmoravce.si/, seznam pa boste prejeli tudi preko e-asistenta. Izposoja učbenikov iz učbeniškega sklada je brezplačna. Če NE ŽELITE, da bi si vaš otrok izposodil učbenike iz učbeniškega sklada, to sporočite knjižničarki na elektronski naslov mojiceja.bonte@osmoravce.si . Ob koncu šolskega leta morate učbenike vrniti v šolo, hkrati učenec prevzame učbenike že za naslednje šolsko leto. Če učenec učbenik poškoduje ali ga izgubi, ga mora nadomestiti z novim ali plačati odškodnino.  V nadaljevanju si lahko izmed ponudnikov delovnih zvezkov in šolskih potrebščin izberete svojega najugodnejšega. Želimo vam lepe počitnice.

PRVI  DRUGI in TRETJI  RAZRED

Učenci bodo učbenike in delovne zvezke prejeli brezplačno v šoli, starši kupite samo šolske potrebščine.

 

Kopija-nova d.o.o.
Meljska cesta 56
2000 Maribor

https://www.kopija-nova.si/os?pmr=uc&pmid=jyh7cvyrqwci

 

https://sole.kopija-nova.si/pasice.php?pmr=uc&pmid=jyh7cvyrqwci

Tel.: 02 / 2345 102
Faks: 02 2345 104

https://issuu.com/dzsdd/docs/katalog_solskih_potrebscin_2021

 

Mladinska knjiga Trgovina

Slovenska 29, SI-1000 Ljubljana

Mladinska knjiga

 

 

 

PRINTINK

https://www.printink.si/vse-za-solo

Vse za šolo

 

 

Mojiceja Bonte, mojiceja.bonte(at)guest.arnes.si – skrbnica učbeniškega sklada

Matjaž Gerenčer, matjaz.gerencer(at)guest.arnes.si   – vračilo in izdaja učbenikov

 

OBVESTILA:

 

 

(Skupno 6.079 obiskov, današnjih obiskov 1)