Skoči na glavno vsebino

Poletna šola v naravi na Krku – 1. dan

Po daljši vožnji smo nekaj časa po prehodu meje na Jelšanah končno ugledali morje in se razveselili. Tudi jutranja sveža temperatura se je zvišala potem, ko je zasijalo toplo sonce. Naposled smo prišli pred hotel Adriatic, kjer smo nekaj časa čakali na vpis in potem odšli na okusno kosilo. Zaključili pa smo ga s sladkim presenečenjem za našo slavljenko. Po kosilu smo dobili ključe svojih sob in vanje odnesli svojo prtljago ter se že preoblekli v kopalke in kmalu odšli na plažo, kjer so učitelji za nas že pripravili preizkus znanja plavanja. Na toplem soncu smo se lahko pogreli, kdor pa je želel, se je lahko zapeljal tudi s supom. Po večerji nas je čakala prva pisna naloga, ki smo jo izpolnili kar v hotelu. Za prvi dan je bilo to kar dovolj. Jutri nas čakajo že novi izzivi.

 

2. dan

Naš 2. dan šole v naravi se je začel z jutranjo telovadbo ob čudoviti jutranji morski obali. Sledil je zajtrk, učna ura in nato plavanje… Popoldne pa nas je pot popeljala preko čudovitih razgledov do mesta Omišalj. Privoščili smo si veliko porcijo sladoleda.

3. dan

 

 3. dan šole v naravi smo dobro izkoristili na morju s skoki v morje, si poiskali bolj oddaljeno lepo plažo, kjer smo se lahko pomerili tudi v odbojki.

4. dan šole v naravi

Kljub izredno slabi vremenski napovedi, je burja z našega dela Krka odpihnila skoraj vsako ploho in večino dneva smo preživeli na prostem, v morju in na sprehodih. Zvečer pa smo imeli še zaključno zabavo, ki smo jo pripravili sami – tudi na prostem. Samo poglejte nas

(Skupno 1.540 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost