Skoči na glavno vsebino

Na voljo je nova telefonska linija namenjena vsem staršem, ki imajo kakršnokoli vprašanje s področja vzgoje ter odnosov med starši in otroki ter v družini nasploh.

Od svetovalcev lahko pričakujete: empatičen dialog, uporabne smernice, dodatna vprašanja, ki utegnejo razkriti kakšno doslej nevidno pot naprej, in podporo pri razmisleku, kakšne vodje želijo biti svojim otrokom. Skozi dialog o družinski situaciji bodo tako skušali najti odgovore na vprašanja, kot so:
– Kako se lahko okrepimo in opremimo, da nam bo lažje?
– Kako razvijamo odpornost in prožnost, ki nam povečujeta možnost, da bomo tudi v najtežjih časih preživeli, ne da bi nas razmere potolkle?
– Kaj pomeni in kaj lahko storimo, ko družinski odnosi podležejo dodatnim pritiskom in stresu?
– Kako podpremo sebe? Kako podpremo otroka?
– Kam pri vsem tem s partnerjem?

Pokličete lahko

vsak četrtek, od 11. marca do 17. junija 2021 (razen 29. 4.),

med 16. in 18. uro,

na 040 49 00 49.

Svetovalne razgovore opravljajo certificirani Familylabovi družinski svetovalci in svetovalke.

Familylab (družinski laboratorij) družinam ponuja podporo, svetovanje in pomoč pri razvoju starševske kompetentnosti, strokovnim delavcem, ki delajo z otroki in z družinami ter prostor za strokovni in osebni razvoj s poudarkom na odnosni kompetenci. Seminarji, delavnice in predavanja so namenjeni vsem, ki želijo aktivno prispevati k razvoju družine in so pripravljeni prevzeti odgovornost za ozračje v družini. Primerni so tako za starše, ki se spopadajo s težavami, kot za vse, ki želijo še izboljšati, oplemenititi ali obogatiti kakovost odnosov v družini. Ne želijo ustvarjati »popolnih« staršev, temveč »dovolj dobre«!

informacijo pripravila mag. Nika Cerar, univ. dipl. psih.

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost