Spoštovani starši, učenci!

V torek, 1. 9. 2020, začenjamo novo šolsko leto. Verjamemo, da spočiti, zadovoljni, polni vtisov, pričakovanj, načrtov, šolskega elana, z željo po učenju, rasti in druženju.

Zaradi znanih razlogov začenjamo previdno in upoštevamo priporočila pristojnega ministrstva in inštitucij. Na šoli smo pristopili k celovitemu oblikovanju načrta prilagoditev izvedbe dejavnosti. Prilagoditev je mnogo, a vseeno je najpomembneje, da bo pouk izvajan klasično v šolskih prostorih in da bomo naredili vse, da bi tako tudi ostalo.

Pozivamo vas, da spremljate informacije na naših spletnih straneh, da strpno sprejemate prilagoditve in pripomorete k zdravemu šolskemu okolju – najbolj tako, da bolnih otrok ne pošiljate v šolo, se sami držite omejitev, s pozitivnim zgledom spodbujate k previdnosti ter da razrednike in vodstvo šole odkrito informirate o morebitnem sumu okužbe kogarkoli v družini oz. o drugih izpostavljenostih večjim tveganjem okužb.

Preberite si dodatne informacije o posameznih vidikih prilagoditev in glede začetka pouka:

·         SPLOŠNE INFORMACIJE IN OMEJITVE

·         PRVI ŠOLSKI DAN ZA 1. RAZREDE

·         PRVI ŠOLSKI DAN ZA 2.-9. RAZREDE

·         PODRUŽNIČNA ŠOLA VRHPOLJE

·         ŠOLSKI PREVOZI

·         ŠOLSKA PREHRANA

·         UČBENIKI IN DELOVNI ZVEZKI

·         PRILAGODITVE IZVEDBE POUKA IN DRUGIH DEJAVNOSTI

–     ODDELKI PODALJŠANEGA BIVANJA

Začenjamo vsi skupaj! S strpnostjo, previdnostjo, odgovornostjo bomo uspešno izpeljali šolsko leto, tako kot si vsi želimo, in ga skupaj tudi končali.

Lepo vas pozdravljamo.                    

                                                                                   Vodstvo šole in zaposleni

(Skupno 1.817 obiskov, današnjih obiskov 1)