Skoči na glavno vsebino
NASTOP  OFS OB DNEVU NARODNIH NOŠ V KAMNIKU
Ko se šolsko leto  še ni prav dobro začelo, vsaj z obiskovanjem krožkov ne, sta FS Lilija in FS Moravški mački že pridno vadili.  V petek 12. 9. 2015 jih je namreč čakal nastop ob dnevu narodnih noš v Kamniku.
Preden smo krenili z avtobusom izpred šole na pot, je bilo potrebno še urediti frizure in  se obleči v kostume, saj je večina  otrok počakala do odhoda v Kamnik kar v šoli oziroma v vrtcu.  Ob tem bi se rada zahvalila staršem, ki ste  prevzeli skrb ne le za svoje otroke ampak tudi za druge.
Letos je bilo na odru v Kamniku poleg FS Lilija« in FS » Moravški mački« iz Moravč na odru še  nekaj OFS iz bivše občine.  Ko smo   uspešno končali z nastopom na odru, je k nam pristopila novinarka Planet TV in nas prosila, če bi med stojnicami še enkrat zaplesali. Otroci so bili takoj za akcijo. Tako smo se lahko še isti večer  takoj po prihodu domov gledali na   Planet  TV pri poročilih.
Konec meseca nas čaka še en nastop izven občine na povabilo SŠFKZ ( srednje šole za farmacijo, kozmetiko in zobotehniko) v  Ljubljani v  okviru praznovanja dnevov  evropske kulturne dediščine. Po tem nastopu bo kar nekaj otrok zaključilo z obiskovanjem krožka, zato bo na šoli z novim šolskim letom delovala samo FS »Moravški mački«, v vrtcu pa pod vodstvom Gregorja Klopčič  FS » Lilija«.
Mentor FS Lilija in FS Moravški mački: Marija Gotar
(Skupno 187 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost