Skoči na glavno vsebino

Zakaj že sledimo slavnim? Aja, da ob njih tudi sami rastemo. Ti pa priporočam da rasteš z glavo in skozi glavo. 

movieFILM

THE RUM DIARY- ZAPITI DNEVNIK

Svobodoljubni novinar Paul se v 1950-tih letih odpravi v Puerto Rico, kjer se zaposli pri lokalnem časopisu. Sprva se predaja sproščenemu karibskemu vzdušju, divjim zabavam in opojnemu rumu, vendar mu načrte prekriža zapeljiva zaročenka lokalnega bogataša Sandersona. Kljub ponudbi sodelovanja se Paul odloči, da bo razkril Sandersonove nezakonite aktivnosti. Iskanje dokazov ovirajo nesposobni novinarski kolegi in večne alkoholne skušnjave, kar povzroči nepozabno karibsko pustolovščino. Pridružite se mu ob gledanju filma in kar imamo vsi najraje- pojedino kokic.

Spodaj si poglejte trailer.   



johnnyIGRALEC

JOHNNY DEEP- najslavnejši pirat vseh časov

Johnny Deep je ameriški igralec, ki je bil rojen 9. julija 1963 v Kentuckyu. Njegovo polno ime je John Christopher Depp II.

Johnny Depp je v svoji karieri že prejel zlati globus in nagrado Screen Actors Guild Award v kategoriji za »najboljšega igralca«. Zaslovel je v osemdesetih s televizijsko serijo 21 Jump Street, s katero je postal najstniški idol. Ko se je osredotočil na snemanje filmov, se je pojavil v filmu Edward Škarjeroki (1990), kasneje pa zaigral v finančno uspešnih filmih Brezglavi jezdec ,Pirati s Karibov: Prekletstvo črnega bisera , Čarli in tovarna čokolade in Rango . V sedmih filmih je sodeloval z režiserjem Timom Burtonom, med drugim tudi pri snemanju filmov Sweeney Todd: Hudičev brivec in Alica v čudežni deželi . Igra tudi v filmu The rum diary, ki je na sporedu letos.

 

codyPEVEC

Cody Simpson- avstarlski pevec in plavalec

Cody je bil rojen 11. januarja 1997 v Gold Coast, Queensland. Rojen je bil mami Angie in očetu Brad-u. Ima brata in sestro. Nadarjen je tudi v plavanju. Osvojil je že dve zlati medalji. Pesmi je začel snemati v svoji spalnici leta 2009, kot so pesmi I’m yours – Jason Mraz, Cry me a river-Justin Timberlake in še druge. Na you tube ga je odkril Shawn Campbell, Grammyev nagrajenec, ki je bil tudi producent Jay- Z in drugih glasbenikov. Njegova pesem je iYiYi in Summertime. Junija 2010 se je z družino preselil v Los Angeles da bi snemal pesmi z Atlantic record in njegovim producentom Shawnom. Napisal je še veliko drugih pesmi.

Pesem- On my mind

http://www.youtube.com/watch?v=F-zDy7j7NVw&ob=av2e

Sara

(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost