princesaPrinceskin dnevnik

Si predstavljaš, da nenadoma izveš, da je tvoja babica kraljica, tvoj oče prestolonaslednik majhne državice, sama pa si princesa?!

Mia Thermopolis je bila navadno dekle. Do sedaj. A v enem popoldnevu se je vse spremenilo. Ko ji je oče povedal, da je princesa, se ji je življenje močno spremenilo. ” Kako naj to pove prijateljicam? Kaj si bodo mislile? Kako se bodo odzvale?” so vprašanja, na katera Mia ne izve odgovora, dokler prijateljicam ne pove skrivnosti. Ko je Mia v najhujših trenutkih v življenju, spozna, kdo je njen pravi prijatelj in se tudi zaljubi. In njena ljubezen je prav brat njene najboljše prijateljice!

Miina prihodnost in prihodnost cele države se znajde v njenih, še dokaj neizkušenih rokah, a ko pride priložnost, se odlično izkaže in postane samozavestno, mlado dekle.

Mio lahko spremljamo v zbirki desetih knjig, ki jih je napisala pisateljica Meg Cabot. Knjige so zelo dobre, vsebina je zanimiva in zabavna. Le kaj je boljšega, kot da se nasmejiš ob dobri knjigi v mrzlem decembru? Knjige lahko najdeš v naši šolski knjižnici, pa tudi v občinski knjižnici. Uživaj ob branju!

Princeskin

Anja

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov 1)