Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 25. 3. 2024, je bilo med učenci od 1. do 3. razreda veselo, saj jih je ponovno obiskal priljubljeni Grini z Javnega komunalnega podjetja Prodnik.

Grini je prišel predstavit nagradno igro, ki poteka med svetovnim dnevom voda 22. 3. 2024 in svetovnim dnevom Zemlje 22. 4. 2024. Nagradna igra poteka v obliki kviza, ki učence uči in ozavešča o ekologiji, ločevanju odpadkov ter o varovanju vodnih virov in narave. V tem času so učenci vabljeni, da na spletni strani www.grini.si  odgovarjajo na vprašanja kviza in se tako potegujejo za glavno nagrado. Po zaključeni nagradni igri 24. 4. 2024 bodo razglašeni nagrajenci. Razred, katerega učenci, bodo zbrali največ točk, bo prejel karte za obisk Hiše eksperimentov. Poleg tega pa bo izmed vseh uspešnejših sodelujočih učencev izžrebanih še 30 nagrajencev, ki bodo prejeli Grinijev paket (vrečka iz blaga, bidon za vodo in pliško).

Ob koncu obiska je Grini vsakemu učencu podaril poučen Grinijev zabavnik ter učence še enkrat povabil k obisku njegove spletne strani, saj so tam zanje pripravljene zabavne igrice, risanka o ločevanju odpadkov in informacije iz Grinipedije, ki bodo prišle prav pri reševanju kviza. 

 

Učenci 1., 2. in 3. razreda, lepo vabljeni k sodelovanju!

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost