Skoči na glavno vsebino

Glede na uredbo bo šola za vse dejavnosti zaprta od ponedeljka,

16. 3. 2020 do predvidoma 29. 3. 2020. V šoli bomo sami poskrbeli za odjavo prehrane. Hkrati so odpovedani vsi prevozi ter načrtovana tekmovanja.

Pouk se v tem času izvaja prilagojeno – poteka na daljavo.

Na spletni strani šole bodo od ponedeljka zjutraj objavljena navodila in gradiva za samostojno delo učencev doma. Vsebine se bodo postopoma tudi dopolnjevale.

Dostop do gradiv, ki so jih za posamezne razrede oz. predmete pripravili učitelji, je na spletni strani šole na povezavi POUK NA DALJAVO. (povezava bo delovala v ponedeljek)

Izberete svoj razred in poiščete Wordov dokument TEDENSKI ZBIRNIK, v katerem so navodila za delo.

Pričakujemo, da bo delo za šolo v največji možni meri izvedeno. Le tako bomo ob vrnitvi v šolo lažje nadaljevali z delom. Učenje na daljavo je za učence obvezujoče.

Morebitna vprašanja, povezana z gradivi, naslovite na dodani e-naslov učitelja, zapisanega v objavljenem gradivu. Učitelji bodo na vprašanja učencev preko elektronske pošte odgovarjali vsak delovni dan med 10. in 12. uro.

Pozivamo vas k nadaljnjemu rednemu spremljanju obvestil v medijih in na spletni strani šole.

Čas, ki vam je zaradi izredne situacije na voljo, izkoristite za krepitev družinskih vezi, poglobljene pogovore o vrednotah šole (spoštovanje, znanje, odgovornost) in skrbi za lastno zdravje!

Z razumevanjem in sodelovanjem premagamo marsikatero oviro!

Vodstvo šole.

 

(Skupno 7.177 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost