Skoči na glavno vsebino

Po dolgem in sproščujočem poletju se veselimo

prvega šolskega dne v ponedeljek, 2. septembra 2019.

Za lažji začetek …

  1. … na spletni strani ali na vratih šole od 30. 8. 2019 preglejte nove urnike razredov matične in podružnične šole;
  2. … na spletni strani ali na vratih šole od 30. 8. 2019 preglejte vozni red šolskih prevozov; izvajali jih bodo Gerčar Prevozi in Arriva Kam Bus – pozorni bodite na morebitne spremembe v voznem redu šolskih prevozov, posledica drugačne organizacije;
  3. … bodo učencem že prvi šolski dan na razpolago obroki: zajtrk, dopoldanska malica, kosilo in popoldanska malica;
  4. … bo že prvi dan v učilnicah po razporedu poskrbljeno za varstvo vozačev – z njim bomo seznanili vse učence na matični in podružnični šoli.

 

UČENCI MATIČNE ŠOLE

Zbor za učence matične šole bo na šolskem dvorišču ob 8.15. Če bo slabo vreme, se bodo učenci zbrali v šoli pred matičnimi učilnicami oz. na hodniku.

Pouk na prvi šolski dan bo za učence na matični šoli od 2. do 9. razreda potekal brez predure. Prvo uro bo na urniku ura oddelčne skupnosti skupaj z razrednikom, naprej pa ure pouka po ponedeljkovem urniku, z izvajanjem obveznih in neobveznih izbirnih predmetov in razširjenega programa (dopolnilni, dodatni), tudi pouka v oddelkih  podaljšanega bivanja.

Učenci prinesejo s seboj šolske potrebščine po urniku za ponedeljek in copate ter beležnico za zapis pomembnih informacij. Preobujejo se kot običajno, drugošolci matične šole prvi šolski dan izjemoma uporabljajo  »lanske« garderobe v pritličju šole. Učenci, ki so ključe garderobnih omaric oddali ali jih še niso prejeli, se preobujejo kasneje po navodilih učitelja.

Zaradi varstva osebnih podatkov na oglasnih deskah seznami petošolcev ne bodo objavljeni. Prvi dan šole bodo učenci izvedeli, v kateri oddelek 5. razreda so razporejeni.

 

SPREJEM PRVOŠOLCEV NA MATIČNI ŠOLI:

Na matični šoli bo sprejem za prvošolce in njihove starše ob 13. uri. Prvošolci in njihovi starši se zberejo v telovadnici spodnjega vrtca. Skupaj bodo spremljali kulturni program in skupaj odšli v matične  razrede. Učenci bodo nadaljevali z delom v učilnicah, za starše pa bo potekal roditeljski sestanek.

 

UČENCI PODRUŽNICE IN SPREJEM PRVOŠOLCEV NA PODRUŽNICI

Zbor za učence podružnice od 1. do 4. razreda s kratkim kulturnim programom bo ob 8.30 na šolskem dvorišču podružnice. V primeru dežja bo prireditev potekala v telovadnici.

Učenci prinesejo copate ter beležnico za zapis pomembnih informacij. Učenci od 2. do 4. razreda prinesejo s seboj šolske potrebščine po urniku za ponedeljek, prvošolci pa vse potrebščine. Preobujejo se kot običajno.

 

Lep pozdrav!

   Matej Žist, ravnatelj

(Skupno 531 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost