Skoči na glavno vsebino
NASTOP DRAMSKEGA KROŽKA NA OTROŠKEM BAZARJU V LJUBLJANI
Na  Gospodarskem razstavišču je od 18. 9. – 20.9. 2015 potekal že 10. Otroški bazar, kjer je sodelovala tudi dramska skupina iz OŠ Jurija Vege Moravče.
Skupina  8 učenk od  1. – 4.r. se je že v lanskem šolskem letu pripravljala na uprizoritev pravljice Sapramiška. Za   konec šolskega leta  so igro uprizorile učencem 1. Triade.  Ker so učenke zelo  dobro odigrale igro, se mi je zdelo  škoda, da se ne bi pokazale še na kakšnem večjem odru izven šole.  Tako je padla odločitev za prijavo na Bazarkov oder, igra Sapramiška je bila uvrščena v sobotni  dopoldanski program.
Na gospodarsko razstavišče so učenke prišle v spremstvu staršev, ki so jih poleg številnih gledalcev spodbujali na odru.  Učenke so nastop kljub velikemu Bazarkovemu odru in hrupu okrog stojnic odlično izvedle,  tudi mikrofoni jim niso bili tuji. Po nastopu so si družine ogledale stojnice po lastni želji.
Ob tej priliki bi se rada zahvalila staršem, ki so si vzeli čas v sobotno dopoldne , prevzeli prevoz otrok in mi nudili podporo in pomoč na prireditvi.  Lepo je sodelovati s takimi starši in učenci!
PS:   V program je bila uvrščena tudi dramska igra lanske skupine 1. Sk. Podaljšanega bivanja, na žalost  sem morala zaradi spleta nesrečnih okoliščin  ene od igralk, nastop dva dni prej odpovedati.
Marija Gotar- mentor dramskega krožka
(Skupno 99 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost