Skoči na glavno vsebino

0006 V torek, 4. decembra, smo učenci pripravili že tradicionalni novoletni sejem. Na sejmu so si obiskovalci lahko kupili voščilnice, predpasnike, aranžmaje, tablice z napisi … Tisti, ki radi izzivajo srečo, pa so se preizkusili na srečelovu.

 

Dobitkov je bilo čez 300 in ne boste verjeli, da so srečke pošle v nekaj minutah. Tisti, ki so se želeli polepšati, so obiskali lepotilnico, ki jim je nudila friziranje in manikuro. Devetošolci so zbirali denar za valeto. Ponujali so vam slastne domače piškote in kavarnico, v kateri so se obiskovalci okrepčali s sokom, kavo in čajem. Klara in Kristina sta poskrbeli za reklamno oglaševanje vsakih 15 minut. V uvodu je navzoče nagovorila Kristina S. Gabrijel, predsednica šolske skupnosti, povabila k nakupu in pojasnila namen sejma. Dobro voljo pa so zasejali s pesmijo učitelji in plesalci plesne šole Miki. Po sejmu je šolski sklad bogatejši za nekaj več kot 1000 evrov. Starši devetošolcov pa bodo za valeto odšteli 300 evrov manj, kajti njihovi otroci smo bili na sejmu zelo pridni.

Zahvaljujemo se vsem delavcem šole in staršem, ki ste se trudili za uspeh sejma. Učenci pa se zahvaljujemo vsem, da imate občutek za zagotavljanje enakih možnosti vsem učencem.

 

 

                                                                                                                                                                                                    Kristina

0009

Učitelji sejem začeli s praznično pesmijo 

0004

Najmlajši s plesno šolo Miki očarali mamice in očke

 0001

 Pri devetarjih v kavarni se je dogajalo

0002  0003

Največja gneča v lepotilnici

 0005  

Hit sejma -predpasniki za velike in male

 0007 

Podajmo roko za Niveo

   0010 

Sočasno so v vrtcu ustvarjali takojšno konkurenco

 Foto: Andrej Rous Robida, Simon Zalar

 

Šestošolke so na sejmu zbirale vtise obiskovalcev. Ujele se 38 izjav. Med njimi so tudi takšne, ki pravijo, da je bil sejem kar neki. Mnogim se je zdelo, da so bili izdelki predragi. Zanimivejše izjave pa so:

Sejem se mi je zdel fajn, dobra domislica je to s kavarnico, voščilnice so bile lepe, salon pa je delal zanimive frizure.

Mega. Kupil sem veliko.

Zanimivo, vendar predrago.

Novoletni sejem se mi je dopadel. Kljub vremenu pa bi se lahko spomnili česa novega. Posebej bi rada pohvalila vse učence 9. razredov. Pohvalim pa tudi vse učitelje za dobro organizacijo.

Ema, Maruša

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost