Skoči na glavno vsebino

OŠ Jurija Vege Moravče se je pridružila slovenskemu projektu, s katerim je mlajša generacija uvajala v uporabo računalnika in mobitela ljudi v tretjem življenjskem obdobju.

Projekt je potekal od 15. do 19. oktobra, in sicer v dopoldanskem in popoldanskem terminu. Udeležilo se ga je 34 občanov in sodelovalo 22 navdušenih prostovolcev iz 7. in 9. razreda. Udeleženci in izvajalci so bili nad izidom projekta zadovoljni, kar potrjujejo hvaležni nasmehi, zahvalne besede in slastni piškoti. Projektu še nismo rekli zadnje besede in se veselimo nadaljevanj.

Kaj so o Simbioz@ povedali udeleženci ter lokalna kordinatorica in vodja projekta bomo z užitkom brali v tej in nadaljnjih izdajah e-časopisa.

Tokrat izjava Nine Maček, kordinatorice. Naslednjič pa bodo udeleženci povedali, kaj si mislijo o mladih, kakšna je bila njihova izkušnja, ko so z mladimi preživeli teden in kaj bi mladim priporočili za nadaljnje življenje. Bodite z nami med e-vrsticami.

 

nina simbioza

Odziv Moravčanov me je zelo presenetil, saj se je usposabljanja udeležilo 34 ljudi. Ocenjujem, da so bili tudi starejši zelo zadovoljni z usvojenim znanjem. Delo pa je bilo zelo hvaležno. Bilo pa je tudi utrujajoče, saj si ves dan na nogah in delaš. Odzivi in številna udeležba, so potrdili, da smo skupaj s prostovoljci naredili dobro delo in vsaj začasno povezali dve generaciji.

Kristina

DSC 0206

Dopoldanska ekipa

DSC 0235

Popoldanska ekipa

IMG 1095

Akcija

(Skupno 27 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost