Skoči na glavno vsebino

Ste se že kdaj vprašali, kdo vsak mesec brska in piše za Vegov rod? Odgovor najdete v spodnji predstavitvi. Poleg pisanja, punce zanima še marskiaj …

 

majaSem Maja Kosmač iz 7.b razreda. Rada jaham, kolesarim, se družim s sošolkami in zelo rada imam živali. Sem članica Vegovega rodu, ker se mi zdi zelo zanimivo pripravljati članke o določenih stvareh.

 

 

 

marusaSem Maruša iz 7.b razreda, igram rog, v prostem času pa se učim, berem, sem na računalniku, gledam televizijo in počnem še mnogo stvari. Za pisanje v Vegovem rodu sem se odločila pred kratkim, a mi je to zelo všeč, saj se zraven zabavaš, se naučiš še česa novega, spoznaš nove prijatelje, skratka je zelo zabavno.

 

 

kristinaSem Kristina iz 8.b in rada berem knjige, gledam televizijo in se družim s prijateljicami. In prav one vedo, da rada govorim. Če bi me radi bolje spoznali, me poiščite med odmorom.

 

 

 

 

 

anjaJaz sem Anja in sem med vegovkami že od vsega začetka. Skrbim za bralni kotiček, včasih pa napišem tudi kak drug članek. Sodelovanje pri Vegovem rodu se mi zdi ”kul”, saj se imamo vedno fajn!

 

 

 

 

sara pIme mi je Sara Pačnik. Vegovemu rodu sem se pridružila zato, ker se mi zdi to super.. Za Vegov rod pišem rubriko Sledimo slavnim. V prostem času gledam filme, sem na računalniku ter jaham. Imam dve domači žival: .dva mačka, Vilija in Bilija.

 

 

 

 

tadejaSem Tadeja Lenarčič in hodim v 8. b razred. Zelo rada imam živali, še posebej pa konje, zato se v prostem času rada ukvarjam z njimi in zelo rada jaham. Treniram tudi atletiko. Ker pa rada tudi ustvarjam, sodelujem v Vegovem rodu.

 

 

 

 

sara jSem Sara Jamšek iz 7.b razreda. Imam dolge temne lase in zeleno-modre oči. Rada se družim s prijatelji, poslušam glasbo ter igram nogomet. Pri Vegovem rodu sem, ker sem po naravi rada z vsem na tekočem.

 

 

 

 in Klara Pečjak …

 

Naši skrivni pomočniki naj tokrat ostanejo še skriti.

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost