Skoči na glavno vsebino

the woman in blackFILM:

Ženska v črnem- The women in black ( grozljivka)

The woman in black je grozljivka, kjer mora mladi odvetnik Arthur prodati osamljeno hišo sredi močvirja, toda domačini ga svarijo, naj čim prej odide. Mladenič se ne zmeni za njihove zgodbe, kmalu pa res v hiši začne videvati nenavadne podobe in slišati srhljive zvoke. Ob raziskovanju tragične usode nekdanjih lastnikov se je Arthur prisiljen soočiti z osebnimi tragičnimi spomini na preminulo ženo, toda grozljivim duhovom preteklosti ni več mogoče ubežati. V filmu nastopa Daniel Radcliffe, zvezdnik slavnega filma o Hray Potteryu, ima glavno vlogo.

 

vanessa HudgensIGRALKA

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens ali Vanessa Anne Hudgens, kar je njeno polno ime, se je rodila 14. decembra 1988 v Kaliforniji (ZDA). Vanessa je igralka in pevka. Poleg igranja in petja pa se ukvarja še s plesom. Njena najprepoznajvnejša vloga je bila, ko je v filmu High School musical igrala Gabriello Montez, skupaj z Zac Efronom, s katerim sta bila par 4 leta. Že pred nekaj časa sta se razšla in zdaj ima Vanessa novega fanta, s katerim uživa življenje. Igrala pa je tudi v filmu Trinajstletnici, kii je bil njen prvi film. Igra pa tudi v filmu Potovanje v središče zemlje 2, ki je izšel letos. Je tudi zelo dobra pevka. Njen prvi album je izšel leta 2006 z naslovom V. Eden izmed njenih komadov pa je tudi Snickers night.


selena gomezPEVKA

Selena Gomez

Selena Marie Gomez, kot je njeno polno ime, se je rodila 22. julija 1992 v Teksasu. Je filmska ter televizijska igralka in tekstopiska. Njena najbolj znana vloga je bila, ko je v Diesneyevi televizijski seriji igrala Aley Russo. Igrala je tudi v Še ena Pepelkina zgodba. Ima svoj bend, ki se imenuje Selena Gomez& The scene. Igrala pa je tudi v drugih filmih. Bolj kot igralka pa je znana kot pevka. Njena najbolj uspešna komada sta Love you like a love song, ki jo je posvetila svojemu današnjemu fantu Justinu Bieberju. Med njenimi hiti pa se najdejo tudi Who says in druge. Njen najnovejši hit pa je Hit the lights.

(Skupno 66 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost