Skoči na glavno vsebino

princesaPrinceskin dnevnik

Si predstavljaš, da nenadoma izveš, da je tvoja babica kraljica, tvoj oče prestolonaslednik majhne državice, sama pa si princesa?!

Mia Thermopolis je bila navadno dekle. Do sedaj. A v enem popoldnevu se je vse spremenilo. Ko ji je oče povedal, da je princesa, se ji je življenje močno spremenilo. ” Kako naj to pove prijateljicam? Kaj si bodo mislile? Kako se bodo odzvale?” so vprašanja, na katera Mia ne izve odgovora, dokler prijateljicam ne pove skrivnosti. Ko je Mia v najhujših trenutkih v življenju, spozna, kdo je njen pravi prijatelj in se tudi zaljubi. In njena ljubezen je prav brat njene najboljše prijateljice!

Miina prihodnost in prihodnost cele države se znajde v njenih, še dokaj neizkušenih rokah, a ko pride priložnost, se odlično izkaže in postane samozavestno, mlado dekle.

Mio lahko spremljamo v zbirki desetih knjig, ki jih je napisala pisateljica Meg Cabot. Knjige so zelo dobre, vsebina je zanimiva in zabavna. Le kaj je boljšega, kot da se nasmejiš ob dobri knjigi v mrzlem decembru? Knjige lahko najdeš v naši šolski knjižnici, pa tudi v občinski knjižnici. Uživaj ob branju!

Princeskin

Anja

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost