Skoči na glavno vsebino

kucmaZIMSKA MODNA POKRIVALA

 

 

 

 

  • Kapa z naušniki – kape z naušniki niso samo za moške in hipijke, ampak bodo v letu 2011 tudi zelo stajliš dodatek za pogumne ženske (ki bi rade imele topla ušesa).

     

  • Kučma – če želite biti res modne tudi v teh hladnih mesecih, si vsekakor omislite kakšno kučmo, seveda iz umetnega krzna. Polne jih bodo tudi vaše najljubše trgovine z oblačili.

     

  • Štumf-kapa – kapa, ki spominja na preveliko nogavico ali na raperske kape je prav tako zelo modna, kar je najbrž še posebej navdušujoče za tiste bolj navihane med vami. Nosite jo s čim bolj ženstvenim in z velikim šalom, za dobrodošel kontrast.
  • Kapa s cofom – kapa naj prekriva ušesa, na naušnikih pa naj bodo simpatični cofki. Če ne najdete prave zase, zavijte na otroški oddelek …

     

  • Zimski klobuk – če bi bile rade res elegantne in prave dame, se odločite za pravi zimski klobuk. Za klobuki boste morale malo bolj pobrskati v butikih kakšnega večjega mesta. Za zelo klasičen look nosite črn klobuk. Nosili se bodo tudi moški klobuki, ki jih kombinirajte z manj ‘seksi’ oblačili. Pri nakupovanju klobuka pazite, da bo res dovolj velik – da vas ne bo tiščal v čelo ali ušesa, a ne tudi zdrsniti z vaše glave ne bi smel

 

kucmastumfkapa1kapa

Tadeja

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost