Četrtek, 8. 11. 2018, je bil prav poseben dan. Prvošolce smo slovesno sprejeli v Šolsko skupnost, ki jo sestavljajo vsi učenci naše šole. Prireditev, namenjena našim najmlajšim, je potekala najprej na matični, nato pa še na podružnični šoli. Program sta povezovali šestošolki Aja in Neža. Prvošolce sta pozdravili ravnateljica in devetošolka Ana, ki je v tem šolskem letu predsednica Šolske skupnosti. Prireditev je s pesmimi popestrila šolska glasbena skupina z učiteljico Barbaro Fale, reparsko točko pa so pod mentorstvom učiteljice Božene Groboljšek pripravili člani šolske gledališke skupine.

Prvošolci so pogumno in uspešno opravili nekaj izzivov. Odgovarjali so na vprašanja v kvizu, zapeli šolsko himno in izrekli čisto pravo prisego. V spomin na sprejem v Šolsko skupnost je vsak dobil posebno darilo. Prireditvi je sledilo sladkanje s čokoladnimi ježki.

Upamo, da bo ta dan našim prvošolcem ostal v kar se da lepem spominu. Na njihovi šolski poti jim želimo veliko uspehov, veselja, poguma in prijetnih dogodivščin.

Neja Šeme in Matjaž Gerenčer

(mentorja Šolske skupnosti)

 

(Skupno 33 obiskov, današnjih obiskov 1)