Skoči na glavno vsebino

jutranja zarjaJUTRANJA ZARJA

Bella in Edward se poročita. Jackop te novice ne sprejme najbolje. Mladoporočenca se odpravita

na poročno potovanje, kjer Bella zanosi. Edward hoče, da bi se Bella otroka znebila, a ona je odločno proti. Bella ob porodu skoraj umre. K sreči jo Edward še pravočasno spremeni v vampirko. Vse to se bo dogajalo v napetem filmu Jutranja zarja.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=_SONWdzZ7hs

 

 

robertROBERT PATTINSON

Robert Pattinson, ki je bil rojen in vzgojen v Londonu, je s kariero pričel kot amaterski igralec v gledališču. Zatem je deloval tudi kot fotomodel, a s tem poslom je po komaj štirih letih prenehal. Svoj preboj je doživel z vlogo Cedrica Diggorya v filmu Harry Potter in ognjeni kelih, posnetem po istoimenskem romanu J.K. Rowling. Kasneje je dobil vlogo Edwarda Cullena v filmski seriji Somrak, posneti po romanih iz istoimenske knjižne serije Stephenie Meyer, s katero je postal prepoznaven po svetu in za katero je prejel mnogo nagrad. Leta 2010 je veliko pozornosti pritegnil tudi s filmom Ne pozabi me, leta 2011 pa s filmom Voda za slone, posnetem po istoimenski knjižni uspešnici, kjer je ob Reese Witherspoon zaigral glavno vlogo. Edwarda Cullena bo upodobil tudi v še prihajajočih nadaljevanjih serije Somrak, filmih Jutranja zarja – 1. del (2011) in Jutranja zarja – 2. del (2012), poleg tega pa bo leta 2012 izdal tudi film Cosmopolis. Roberta Pattinsona so večkrat označili za eno izmed največjih filmskih zvezd na svetu in enega izmed najbolje plačanih igralcev v Hollywoodu. Leta 2010 se je Robert Pattinson uvrstil na lestvico revije Time, »100 najvplivnejših ljudi na svetu«. Istega leta ga je tudi revija Forbes imenovala za eno izmed najvplivnejših slavnih osebnosti.

 

 

pitbullPITBULL

 

Armando Christian Pérez (rojen 15. januar 1981), bolje znano njegovo Pitbull umetniško ime, je ameriški proizvajalec raper, kantavtor in snemalec, hitro se je povzpel po lestvici slavnih. Posnel je veliko hitov in je med najboljšimi reparji tega časa.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=LefQdEMJP1I

 

Kristina

viri: http://www.imdb.com/title/tt1324999/http://en.wikipedia.org/wiki/Pitbull_%28rapper%29

(Skupno 43 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost